24/10-18: Damernas afton – hur kan vi använda eteriska oljor?

Inspirationskväll med Eteriska Oljor!
Tema – Kvinnohälsa

Tillsammans med Sofias TCM-klinik ger vi Dig möjlighet att ta del av do’Terras eteriska oljors olika användningsområden.

Kvällen passar alla som är intresserade av örter, eteriska oljor och hälsa. Det går bra att komma även om du inte har varit med på någon tidigare träff.
 
Dessa mycket rena eteriska oljor har visat sig tolereras väl av de allra flesta, även de som annars är känsliga för olika dofter.

Vi kommer under året att ha flera träffar och workshops med många spännande teman om eteriska oljor och dess breda användningsområden, allt från städ, matlagning/bakning/smoothies till hår- & hudvård och eget husapotek.
Hjärtligt välkommen att uppleva en värld av olika härliga och välgörande örter och dofter!
MAKE & TAKE  ?
– Vad kan Eteriska oljor göra för att underlätta för oss i vardagen för att må bättre om man tex känner sig lite nedstämd, har mensvärk/ömma bröst, saknar lust & energi?
◊ Vi kommer att visa olika eteriska oljor & du kommer att få göra två egna blandningar i 5 ml rollerflaska att ta hem och prova!
Plats:
Linnégatan 2 (Salong Klippet) Götene
– Temakväll onsd. 24/10 kl. 18.30
Inträde: 200 kr inkluderar enklare förtäring samt egentillverkat produktprov. Du betalar via swish, kontanter eller kort.

Föranmälan
Det kommer bara finnas ett begränsat antal platser vid varje tillfälle, så för en garanterad plats – boka dig genom att:
sms:a   Make & Take 24/10 + ditt namn (+ ev  antal gäster) till  0731-81 21 81

Tipsa gärna vänner som temat kan passa!
Vi ses! // Hälsokällan Crea Diem & Sofias TCM-klinik

Comments are closed.