Herba Plus

Bildresultat för herbaplus

HERBA PLUS

Herba Plus är ett Norskt företag som har tagit fram olika kosttillskott för förebyggande friskvård, upprätthållande av god hälsa och stödjande av självläkningsförmåga.

  • Herba Plus använder endast naturliga råvaror.
  • Hela serien produceras i Norge och är uteslutande tillverkade av certifierade, farmaceutiska råvaror som följer den internationella tillverkningsstandarden GMP (Good Manufactoring Praxis), dvs. samma standard som för tillverkning av läkemedel.
  • Herba Plus produkter är sammansatta efter Kinesisk filosofi och örterna är standardiserade.
  • Produkterna säljs endast till terapeuter som genomgått grundkurs och endast till kund efter konsultation, detta för att hålla en bra och trygg kunskapsnivå.
  • Läs mer om företaget här 

Ovanstående punkter ger dig som kund trygghet och produkter med mycket hög och jämn kvalitet.

detoxkur

Reningsprogram Herba Plus har bl.a.  tagit fram ett genialt 2-stegs program för utrensning som består av 6 produkter som bla. hjälper kroppen att rensa ut gifter och bygga upp en god tarmflora.
Att få mage- och tarm att fungera är en klar förutsättning för att få bra resultat av behandlingar och av de tillskott du tar för att främja egen läkningsförmåga eller rätta till eventuella hälsoproblem!

Grundnäringsprogram Efter rensningsprogrammet kan näringstillskott tillföras för att säkerställa att du får i dig alla viktiga vitaminer, mineraler och fettsyror mfl. Allt för att optimera din hälsa. Vid sviktande hälsa har man oftast tömt sina depåer av vitaminer, mineraler och fettsyror, varför kroppen inte kan fungera optimalt.

Utöver rensningsprogram och grundnäringsprogram finns många olika specialprodukter vid särskilda behov.

Screenshot_20180503-181027

Herba Plus har flera bra närande och uppbyggande produkter men särskilt ett par av dem är unika och kan verkligen ge dig ett energimässigt lyft.

Kom ihåg att kosttillskott till viss del kan stötta kroppens egen självläkningsförmåga och att kosttillskott inte får ersätta en varierad näringsriktig, gärna ekologisk kosthållning.

Vi rekommenderar alltid läkarbesök vid sjukdom då det är viktigt att utesluta allvarliga hälsoproblem som bör behandlas av läkare.

Då vi samarbetar med naturläkare och kostrådgivare kan tid bokas med dessa för en trygg rådgivning om du har allvarliga hälsoproblem eller äter läkemedel! Hos dem kan du även göra tester för Borrelia, tungmetallbelastning och matintoleranser (80 – 200 olika ämnen), Melisatest samt ta vanliga blodprover.

Hör gärna av Dig till mig så förmedlar jag telefonnummer.