FitLine

Vi kan faktiskt aldrig må bättre än kvalitén på våra celler!

Det är inte bara vad vi äter som är viktigt utan det är vad vi kan ta upp av det vi äter som är absolut avgörande för hur näringen når våra celler och hur cellerna kan ta hand om näringen!

Ett bra näringstillskott som lätt kan transporteras och absorberas på cellnivå är A & O för en god hälsa och livskvalité!

Varför då inte välja ett av världens mest kontrollerade och säkra produktmärke till dig själv och din familj?

Presentationsfilm: här
Lösenord presentationsfilm: Hälsa

Observera att priset är baserat på 2020 års uppgifter och kan komma att ändras.

Tänk dig att näringen är som hantverkarens verktygslåda och att hantverkaren är den som ska reparera huset (din kropp) som cellerna bor i. Om hantverkaren inte har sin verktygslåda med sig eller den innehåller för få verktyg eller trasiga verktyg eller verktyg av dålig kvalité, ja då får hantverkaren problem att utföra sitt arbete till belåtenhet …

Rätt sammansatt och lättupptaglig näring som genom NTC (Näringstransportkonceptet) når in till cellerna, ger cellerna rätt förutsättningar att skapa balans i kroppen. En kropp i balans har förutsättningar för självläkande.

PM Internationals FitLine produkter är, som hittills enda näringstillskott i världen, analyserade och godkända av det 150 år gamla fristående kontrollorganet TÜV Syd.
PM Internationals FitLine produkter tillverkas under GMP standard och utvecklas i samarbete med laboratoriet Luxembourg Institute of Science and Technology LIST (sök på PM International AG).
PM Internationals FitLine produkter är dopingsäkrade och finns med på Koelnerliste. (sök på PM International AG), tex Activize.

Vad skiljer FitLine från ”vanliga” kosttillskott? Jo, NTC konceptet som transporterar näringen in till cellerna, i den mängd cellerna behöver, exakt när de behöver den. Framtidens tillskott .

Elitidrottare världen över använder FitLine produkter. Här finns produktinformation och studier på bla förbättrat immunförsvar och ökat syreupptag, ökad prestation mm publicerade: PM:s Sportkatalog 2020

Katalogen är skriven ur ett elitidrottarperspektiv FitLine top Athlets – men våra kroppar fungerar ju på samma sätt oavsett om vi är elitidrottare, vardagsmotionärer eller av olika skäl inte rör på oss alls.

FitLine använder även NTC i sina hudvårdsprodukter Ultimate Young med fantastisk hög kvalitet och enastående resultat!

Beställ och läs innehåll här: Shop

Vill Du köra igång direkt och bli förmånskund och alltid ha 20-30% rabatt på hela sortimentet?

Som förmånskund får du även rekommendera produkterna vidare om du vill och få återbäring och fler förmåner. Vad sägs om att tex kunna dricka ditt baspaket till halva priset eller t.o.m. gratis. Detta är möjligt för alla, så systemet är mycket rättvist. Ring om och när du ska registrera om du känner du vill ha vägledning!

Vill Du läsa mer innan Du tar ett beslut?

Här finner du fakta om företaget och produkterna: Fakta

Hemsida PM International

Hemsida PM Sweden

Tycker du om att hjälpa dina medmänniskor? Ger det dig en skön känsla i magen att se att andra mår bättre? Är du intresserad av hälsa? Vi söker medarbetare – kanske just du har ovanstående kvalitéer.

Är du nyfiken på att jobba med ett Tyskt starkt växande, globalt och familjeägt Direktförsäljnings företag med anor från 1993 och en marknadsföringspkan godkänd av Högsta Domstolen?

Vill du kunna utveckla och påverka din inkomst och framtida pension?

Vill du slippa stressen av att pengarna knappt räcker till och istället nå en frihet där du generöst kan unna dig livskvalité, ge tillbaka till familj och vänner, satsa på projekt osv? Gillar du att resa? Tilltalar det dig att kunna vara hemma och ta hand om dina barn?

Är du intresserad av att dricka dina produkter med ytterligare rabatt?

Inga kriterier för bakgrund, kön, nationalitet eller utbildning. Vi har utbildning för rätt person!

Vad är du mest intresserad av just nu? Gäller det din egen hälsa, livsstil eller att göra något gott för andra?

Vilka Drömmar vill Du förverkliga?

Vill Du ha hjälp med något? Frågor? Kontakta då Hälsokällan Crea Diem 0731-812181
info@halsokallancreadiem.se eller på Facebook