Viktig info! Corona/Covid-19

IMG_20200319_113142_354

Hej.

Hälsokällan CreaDiem håller endast öppet på förbokade tider, obokade besök undanbedes!

För inköp vänligen boka in en tid på 15 eller 30 minuter, även behandling bokar du på Bokadirekt.

Jag strävar efter att Du som kund ska känna Dig trygg i att besöka Hälsokällan CreaDiem och jag ser fram emot att ta hand om Dig och ge Dig lite välbehövlig guldkant i Din vardag! Hitta stunder att njuta av livet, det pågår trots allt just nu. Tack för förtroendet! Välkommen!

Då vi bara har ett behandlingsrum och ingen butik och endast har öppet enligt förbokade tider är det inte fler än en person här åt gången, förutom mig som enda terapeut.

I väntrummet får 1 person vistas åt gången, undantag familjemedlem i samma hushåll.

När du kommer hit rekommenderar jag att du i första hand tvättar händerna noggrant överallt med tvål och vatten i minst 30 sekunder eller i andra hand använder enbart handsprit.

Du som kund sitter ensam i väntrummet där du har tillgång till toalett, handtvätt, pappershanddukar och handdesinfektion samt CE märkta munskydd/visir.

Använda visir läggs i plastpåse, knyts ihop och lämnas till mig som desinficerar noga mellan varje kund. Munskydd skall slängas i plastpåse som knyts ihop.

I såväl väntrum och behandlingsrum går luftrenare med eteriska oljor så som tex onGuard.

Jag bokar så att det finns marginal mellan er kunder men ibland kan det av olika anledningar dra ut på tiden och för att ni skall undvika att träffas i väntrummet kommer jag i denna situation släppa ut via behandlingsrummets nödutgång.

Dörrhandtag, ljusknapp, låsvred, skohorn mfl beröringsytor desinficeras ofta.

Jag använder visir under besöket och/eller CE godkända andningsskydd med säkerhetsklass: FFP2, eller flerlagers tygmunskydd med kolfilter, se mer info längre ner.

Massage, aromaterapi, zonterapi etc. är för många ett sätt att slappna av en stund, att få hjälp med ömma, spända muskler, att stressa av och att unna sig att komma bort  från omvärlden en stund och få lite egen-tid. Våra arbetsbelastningen och ömmande spända kroppar fortsätter vi ju få, oavsett pandemi eller ej.

Jag kan förstå om man i den situation som pågår nu prioriterar bort denna aktivitet men jag hoppas att du ändå skulle känna dig trygg nog att komma hit för en behandling.

Jag finns här för dig när Du behöver – och är redo. Hör gärna av Dig om Du vill finna en tid som ligger utanför de tider bokningssystemet erbjuder.

När ska du INTE komma på behandling:

 • Om du själv är/har varit sjuk eller varit i kontakt med någon som har konstaterad smitta av Coronavirus, covid-19. Avvakta 14 friska dagar innan du bokar in dig.
 • Om du eller nära familjemedlem är sjuk med allmän sjukdomskänsla, hosta, feber eller förkylning, rekommenderar vi dig att boka om till ny tid.
 • Har du varit hemma för tex. vanlig förkylning rekommenderas det att du ska ha varit frisk i minst 48 timmar, helst 72 timmar innan din bokade tid.

OBS! SENA ÅTERBUD PGA SJUKDOMSKÄNSLA ELLER SJUKDOMSSYMPTOM KOMMER I DESSA TIDER INTE ATT DEBITERAS OCH DU ÄR VÄLKOMMEN ATT BOKA IN EN NY TID NÄR DU ÄR FRISK IGEN.

Det är OK att sms:a återbud om Du inte kan avboka via BokaDirektsidan.

Observera att om du glömmer av din tid debiteras den till ordinarie pris via betallänk.

När tar jag INTE emot kunder:

 • Om jag känner minsta symptom på sjukdom.
 • Om jag vet jag utsatts för smitta.
 • Om Folkhälsomyndigheten ger direktiv att verksamheten som denna skall hållas stängd.

Hygienrutiner:

 • Behandlingsrum, massagebänk, väntrum, WC etc städas och torkas med ytdecinfektion varje dag.
 • Beröringsytor, så som tex toalett, dörrhandtag, ytor etc torkas med ytdecinfektion flera gånger under dagen.
 • Massagebänkens beröringsytor desinficeras mellan varje kund.
 • Golvet under ansiktsdelen torkas/desinficeras efter kund.
 • Pappersduken på bänken är av engångsmaterial och byts alltid.
 • Utrustning så som tex infraröd lampa tvättas av och torkas med ytdecinfektion efter varje kund.
 • Handdukar tvättas i 60°
 • Jag tvättar händerna och använder handsprit innan och efter varje klient.
 • Jag kan komplettera visiret och använda andningsskydd klass FFP2, vilket filtrerar 94% av partiklar ner till 0,4 micron och är det som WHO rekommenderar som skydd mot virus, både för den som bär skyddet och den som vistas nära. Det andningsskydd jag isf använder är utan ventil och filtrerar både ut- och inandningsluften och är ett bra skydd för oss båda. Jag har varit i kontakt med andningsskyddsspecialisten Procurator för råd i den här frågan.
 • Jag följer  folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar mig regelbundet

Jag strävar efter att Du som kund ska känna Dig trygg i att besöka Hälsokällan CreaDiem och jag ser fram emot att ta hand om Dig och ge Dig lite välbehövlig guldkant i Din vardag! Hitta stunder att njuta av livet, det pågår trots allt nu ?  Tack för förtroendet! Välkommen!

Ring/sms:a 0731812181 för lediga tider eller sök på Bokadirekt

FHM, läs mer här