Scandinavian Herbs – Naturlig hud- & kroppsvård

En naturlig lyx framställd med sunt förnuft och kunskap, som ligger helt rätt i tiden. Svensktillverkade produkter innehållande örter med ursprung främst från Island och Skandinavien.
Naturliga näringsrika produkter för hud- och kroppsvård men även produkter som kan lindra inflammation, smärta och hudproblem. De innehåller olika kombinationer av vegetabiliska oljor och medicinalväxter och är fria från syntetiska tillsatser, mineraloljor & parabener.

100 % nöjd kund garanti innebär pengarna tillbaka om du inte är nöjd! En fantastisk garanti som innebär att kunden aldrig kan förlora på att prova.
Enda kravet är att du som kund ska prova produkten under minst en månad 2-3 gånger/dag och/eller 1/2 förpackning ska användas (undantag ev. allergi).

Med råvaror från den skandinaviska naturen erbjuds Du här ett alternativ till det traditionella produktutbudet, skonsamt för både Dig och naturen och dessutom mycket dryga.

Ett brett sortiment inom hud-, hår- och kroppsvård men också för kärlekslivet, led- och muskelvärk, huvudvärk, eksem, hudproblem och psoriasis mm, ca 50 olika produkter.

Produkter som passar Dig – gammal som ung, barn, kvinna eller man. Många använder dem också med framgång till sina husdjur.

Läs gärna kundreferenserna!

Allergitestade, ej testade på djur.

www.scandinavianherbs.se kan du se priser samt hela utbudet.
Vi kan ta hem produkter efter dina önskemål.
Vissa utvalda produkter finns att prova på mottagningen.

Hälsokällan Crea Diem
Mariestadsvägen 5
533 31 Götene

0731-81 21 81 öppet enligt överenskommelse

Ett svar till “Scandinavian Herbs – Naturlig hud- & kroppsvård”

Lämna ett svar