Kundrecensioner – Scandinavian Herbs produkter

AVSLAPPNANDE DUSCHOLJA
Min första kontakt med Scandinavian (Icelandic) Herbs var en flaska Avslappnande Duscholja. Jag tränar 2 ggr i veckan och badar då alltid bastu. Jag har använt duscholjan i bastun – smort in hela kroppen och sedan njutit av lavendeldoften. Efter att ha börjat använda duscholjan på detta sätt har jag inte känt behov av någon hudkräm på kroppen. Huden känns mjuk, len och frisk.
Jag blev mycket positivt överraskad av duscholjans effekt!
Inger J, 70 år, Götene

BOSSAKRÄM, FOTKRÄM, BEAUTY QUICKSET
Jag har under sommaren använt några av era produkter och vill tala om vad jag tycker om dem.
Bossakräm har jag använt på armar och ben där jag lätt får torra partier som liknar eksem. Krämen har mjukat upp och lindrat det torra och jag har sluppit eksem. Tycker den fungerat bra!
Fotkräm har jag använt till hälar och tår som, särskilt under sommaren torkar ut. Mycket skön att använda och mjukar upp bra. Tycker att den tog slut fort.
Beauty Quickset använder jag med framgång på oönskade hår på hakan och över munnen.
Med hälsningar! Bodil L, Lundsbrunn

DJÄVULSKLO OLJA (tidig. Ledvärksolja)
Jag har använt Djävulsklo-oljan i c:a två månader, två ggr per dag och är helt förbluffad över resultatet!
Min artros i höftlederna besvärar mig i stort sett inte alls längre. Jag har ganska lite förslitning men det har gett mycket värk och vänster höft låste sig flera ggr dagligen. Jag har artros i en fotled och ett par tår. Även dessa är mycket bättre.
I sommar har jag kunnat gräva och jobba i trädgården utan att få problem dagen efter. Helt fantastiskt! Vi har även testat oljan på stela muskler med bra resultat.
Djävulsklo- oljan borde vara första hands val för alla med problem i leder och muskler.
Ann-Britt Peterson, Götene

Djävulsklo-olja (Ledvärksolja) + Hajkräm
Jag har i hela mitt liv haft s.k. svaga leder. Men efterhand blev de mer och mer sårbara och jag fick diagnosen artros. När jag var 48 år gammal byttes min första höftled ut och två år senare fick jag även byta ut den andra. Men tyvärr hade jag även artrosförändringar med svår värk i fotlederna.
Jag har fått pröva smärtlindring av alla sorter: cortisonsprutor, tens, akupunktur och naturligtvis sjukgymnastik. Till sist stod valet mellan steloperation eller att äta olika anti-inflammatoriska värkmediciner och försöka stå ut.
Jag älskade mitt jobb som församlingspedagog och min arbetsledare gjorde allt för att anpassa mina arbetsuppgifter så att jag skulle kunna fortsätta att arbeta trots mina fysiska begränsningar.
Vändningen kom 2006 när en sjukgymnast på Mössebergs kurort i Falköping vägrade att massera mina vrister, eftersom de var för inflammerade och svullna av artrit. Jag bad henne massera i alla fall, så att cirkulationen skulle komma igång och värken mildras lite. Men hon smorde in fotlederna med Ledvärksolja från Icelandic Herbs i stället och efter någon minut var värken borta och fötterna kändes mjuka och sköna.
Jag köpte naturligtvis en flaska Ledvärksolja och började använda den i stället för Orudis-gele (ett Zon-preparat) som jag sedan länge hade smort in fotlederna med, särskilt när jag inte kunde sova för”monstervärk”. Orudis gör huden spröd och tunn.och man får inte använda den mer än 10 dagar i sträck eller utsätta sig för solljus. Då får man utslag. Ledvärksoljan däremot, kunde jag använda hur ofta som helst och huden blev bara mjukare och finare på samma gång som jag fick smärtlindring!
När jag våren 2007 plötsligt inte tålde den inflammationshämmande medicinen Artrotec, som jag tagit 1-3 tabletter/dag sen 1992, blev jag helt beroende av Ledvärksoljan. Men tyvärr fanns den inte att köpa på apotek eller hälsokostaffärer, så jag började söka på nätet.
Där hittade jag BioHerbs. De berättade att dessa ört/värkprodukter finns att köpa på de Isländska apoteken, men inte i Sverige. De rekommenderade mig att kombinera Ledvärksoljan med Hajkräm för ett ännu bättre resultat. I över tre år har jag nu sluppit värktabletter och i stället bara använt Hajkräm + Ledvärksolja som jag smörjer in 1-3 ggr/dag – eller så fort lederna börjar värka.
Artrosen som sitter i händer och knän är numera inget problem, eftersom jag bara smörjer in var helst värken slår till!
Jag har fått livslusten, rörligheten, energin och motivationen tillbaka och orkar träna varje dag så att jag stärker musklerna runt mina artrosleder mer och mer!
Dessutom har jag kunnat förmedla hjälp till många människor med led/muskelvärk och fått god respons från dem.
MVH
Ing-Marie Olsson, Stockholm – Numera glad och aktiv pensionär.

Djävulskloolja (Ledvärksolja) & Hajkräm
My mum is thankfull for the products. She feels a support.
But for a real great due to the result of using the products, my mum think that’s to early.
But from my sde I’ve to say thank you very much for the posebillity to try to help my mum.
Hälsningar Jörg, Skövde

HAJKRÄM
Efter en längre tids problem med exem på händer och även ansikte/hals,kom jag i kontakt med Lise-Lott Zetterström, som rekommenderade Hajkrämen till mig.
Efter några dagars behandling kände jag direkt en förbättring. Krämen är behaglig och har en trivsam doft.  Tyvärr så återkom besvären efter en tid och denna gången mer i ansiktet. Uppsökte läkaren som ordinerade Hydrocortisonsalva. Men så kom jag att tänka på mitt tidigare inköp av Hajkräm och en ny kontakt togs med Lise-Lott för ny beställning. Hajkrämen fungerade även nu.
När jag får irriterande utslag på hals, öron och delar av ansiktet så brukar jag salvan med gott resultat.
Inte bara jag är nöjd med Hajkrämen. Den har även hjälpt eksemfläckar hos barnbarnen och frugan nyttjar den vid behov.
Jan Blomqvist, Götene

HAVETS MIRAKEL
Har nu provat Havets Mirakel och är helt såld! Den är underbart skön att smörja in ansiktet med. Mina torra partier är nu helt väck! Man ser inte blank ut och man blir inte kladdig.
Lise-lotte Möller, Götene 

Havets Mirakel
För ungefär ett år sedan började jag se förändringar i en väninnas ansikte. Hennes hy verkade mycket fastare än förut och rynkorna var mindre iögonfallande. Jag trodde att hon hade gått upp i vikt, vilket jag anser är det bästa sättet att bli av med sina rynkor; synd bara att det inte är så hälsosamt förövrigt!
Efter ytterligare två månader upptäckte jag samma fenomen hos en annan väninna; hon hade definitivt inte gått upp i vikt.
Vid ett tillfälle så berättade jag för mina väninnor, hur otroligt svårt det är att hitta en ansiktskräm, när man är allergisk mot olika ämnen som tyvärr finns i både krämer, tvålar, schampo och tandkräm.
Då fick jag reda på att två av mina väninnor(so) hade sedan en tid tillbaka börjat använda Havets Mirakel.
Som allergiker blir man väldigt försiktig; man letar och letar; ibland ger man upp och ibland vågar man testa en ny produkt, om man nu har kvar lite pengar efter alla inköp av produkter man inte tål.
För sju månader sedan vågade jag köpa och använda Havets Mirakel, då min närmaste återförsäljare av Icelandic Herbs produkter lovade att ta tillbaka krämen och betala tillbaka pengarna, om jag skulle få allergiska besvär. Det blev inga besvär!
Varje gång jag använde Havets Mirakel så kändes min hy behagligt sval och väldigt len. Efter ett tag så kändes hyn även betydligt fastare och ”lysande”. Jag slutade att känna mig frestad av att använda smink när jag ville vara fin!
Dessutom är mina barns klasskamraters föräldrar i snitt 15 år yngre än jag…….,men med hjälp av HavetsMirakel har min fåfänga lugnat sig.
Nu har min första förpackning med Havets Mirakel tagit slut och jag tänker snarast beställa min andra förpackning.
Tacksam användare av Havets Mirakel
Elisabeth från Lidköping (född 1963)

HOTSHOT
Vår familj hade ej klarat av denna sommar med mygg- och knottbett osv om vi inte hade haft Hotshot! Den lindrar med det samma o barnen kan själva stryka på utan att det kladdar. Vår räddare bland alla sommarplågor!
Lise-lotte Möller, Götene

HOT SHOT
Flera gånger har jag använt Hot Shoten vid tillfällen när jag vaknat till på natten men även på dagen, av att jag hostar och känner att jag är på väg att bli förkyld och att slem börjat att bildas i mina luftrör. Då har jag masserat in bröstbenet med Hot Shot och omedelbart har jag slutat hosta och hostan har sedan inte kommit tillbaka mer för den gången. Det känns som att lungorna andas fritt – rakt genom bröstkorgen. En väldigt skön känsla!
Karin Emanuelsson, Götene

LÄPPBALSAM
Jag tycker mycket om Icelandic Herbs Läppbalsam därför att det räcker att ta lite Läppbalsam på läpparna morgon och kväll för att hålla läpparna mjuka. Jag kan varmt rekommendera Icelandic Herbs Läppbalsam sommar som vinter!
Mona – Lisa i Götene

MASSAGEKRÄM
Har använt Massagekräm (Muskelkräm) mot min onda armbåge som jag sträckte till när jag körde enduro för några veckor sedan.
Jag tycker att den hjälpt till både som smärtlindring samt påskyndar läkeprocessen.
Mvh Daniel, Götene

M-MJÖLK (tidig. MUSKELMJÖLK, MASSAGEMJÖLK)
Jag har nu använt Muskelmjölk i några månader, den har fungerat väldigt bra för mig.
Bl.a. till: Sträckning i fotleden, stela muskler i nacke, axlar och handleder. Besvär med bihålor samt huvudvärk. En behaglig känsla då man stryker på linimentet. För mig, ett måste nu att ha den hemma i badrumsskåpet!
Majlis Pettersson, Götene

M-MJÖLK (tidig. MUSKELMJÖLK, MASSAGEMJÖLK)
Jag är en ”tjej” på 94 år. Jag har använt Muskelmjölk i några månader för kryp och ryckningar i benen och det är nästan borta, så jag kommer att fortsätta med Muskelmjölk!
Elsa Mattelin, Götene

M-MJÖLK (tidig. MUSKELMJÖLK, MASSAGEMJÖLK)
Jag har lidit av reumatisk värk sedan jag var barn och de sista 20 åren även av fibromyalgi, muskelfästen och senor är värst utsatta. Jag äter mycket smärtstillande läkemedel och jag får av dessa problem med ont i magen och förstoppning och det är tacksamt för allt som avlastar mag- och tarmsystemet.
Jag har provat många olika linement samt både Ledvärksolja och Muskelmjölk men för mig fungerar Muskelmjölk bäst. Med den kan jag nu faktiskt sova på nätterna och jag vågar knappt tro på detta mirakel!
Under en långhelg fick jag tandvärk, värktabletterna hjälpte inte så ”man tager vad man haver” och även här hjälpte Muskelmjölken mig att uthärda tills helgdagarna var över, smärtan fanns där men blev helt hanterbar, svullnaden på hals och kind gick ner betydligt! Underbart!
Maja-Lena, Lundsbrunn

M-MJÖLK (tidig. MUSKELMJÖLK, MASSAGEMJÖLK)
En väninna fick låna min flaska med Muskelmjölk at stryka på sina onda muskler och leder och även hon upplevde samma fantastiska resultat! Hon strök även på tinningarna och nacken när hon hade migrän och den gick över men det doftade ganska starkt i ansiktet. Har hört att Hot Shot krämen har mildare doft med samma effekt.
Maja-Lena, Lundsbrunn

M-MJÖLK (tidig. MUSKELMJÖLK, MASSAGEMJÖLK)
Jag har använt Muskelmjölken flitigt. Den har fungerat till kliande utslag i hårbotten, när jag varit förkyld har jag tagit den i mina händer och andats in den så den rensat i luftvägar och näsa. Jag har smörjt in på bröstet vid hosta. Mot myrkrypningar i benen har den använts morgon och kväll.
Universalmedel kallar jag denna produkt!
Lena Morin, Götene

M-MJÖLK (tidig. MUSKELMJÖLK, MASSAGEMJÖLK)
Har använt Muskelmjölken till min fibromyalgivärk. DEN HJÄLPER VERKLIGEN!!!
Lena F, Götene

M-MJÖLK (tidig. MUSKELMJÖLK, MASSAGEMJÖLK)
Hej.
Jag har haft spänningar (stelhet) i ryggen och använt produkten Massagemjölk mot problemen i ca 2 veckors tid.
Resultatet för mig har varit att mjölken ger muskulaturen avslappning och en lugnande effekt.
Jag är jättenöjd och rekommenderar denna produkt till andra som har samma eller liknande problem.
Med vänlig hälsning Alonia Simee, Göteborg

MIRAKELKRÄM
Hurra för Mirakelkrämen! t.o.m. när min hud var i hormonell obalans och inga andra krämer dög fungerade den liksom nu när hormonerna är i balans. Jag älskar den milda doften som inte går att tröttna på!
Helena Löfgren, Götene

SCHAMPO med ÖRTER samt AVSLAPPNANDE DUSCHOLJA
Jag har under mycket lång tid besvärats av tjockt skorv i hela hårbottnen, det började i samband med ett läkemedel som jag dessvärre måste äta. Jag har provat mig igenom butikernas och apotekets utbud mot mjäll och hårbottensproblem för att sedan få olika starka medel på recept av min läkare. Vissa receptbelagda medel har varit så starka att jag upplevt kraftig sveda och blivit röd både i ögonen och i hårbottnen.
Problemen har lindrats tillfälligt men snart kommit tillbaka igen, till slut ger man upp… Jag var på en produktpresentation och kände jag skulle prova Icelandic Herbs Schampo med örter, det har en härlig doft! Med bara några gångers schamponering försvann problemen och är fortfarande helt borta!!! Helt utan besvär och obehag. Mitt hår är nu åter glansigt och spänstigt, det känns underbart!
På samma presentation provade jag Avslappnande Duscholja i fotbadet istället för fotbadsaltet då jag tyckte den doften var för stark för mig. Efter tio minuter hade jag lena fina ”babyfötter”. Jag beställde direkt en stor pumpflaska för att enkelt använda den i duschen, ett till två pumptryck räcker långt på en tvättlapp och lämnar efter sig en mjuk och smidig, härligt doftande hud!
Mona Jonsson, Götene

SECRET OF LOVE
Jag har nu använt denna undergörande oljan, Secret of Love under en längre tid. Den har blivit mitt livs-elixir.  Man blir som en ´smoothie´ i underlivet med förhöjd njutning som följd.
Med sina lust-befrämjande egenskaper kan jag nu, trots mina dryga 70 år, njuta av kärlekslivet som en tonåring igen. Denna produkt vill man inte vara utan, när man en gång känt skillnaden.
Kan varmt rekommendera den till alla
Gunilla L-C, Stockholm

VÅRTDROPPAR
Tack för en verkligt underbar och bra produkt, Vårtdroppar, som har hjälpt mig att snabbt bli av med en liten enveten vårta under stortån. Tog bort den med laser för ca ett år sedan, men den återvände och det visar den inga som helst tecken på att göra nu!
Av med den plågan och dyker det upp en ny, vet jag nu hur jag skall gå till attack!
Åter Tack! //Gunilla L-C, Stockholm

VÅRTDROPPAR
Jag var på en presentation och köpte en liten flaska vårtdroppar. Då jag är homeopatutbildad var jag nyfiken på de antivirala örter som fanns i och om Vårtdroppar kunde ta bort mina barns mollusker. Efter bara ett par veckor försvann de besvärligt kliande utslagen och huden läkte snabbt. Lättnad!
Anna L i Berg

VÅRTDROPPAR
Vi har verkligen provat allt mot våra herpesblåsor – och inget har fungerat lika bra som era Vårtdroppar! Riktigt nöjda är vi, min lilla dotter och jag som äntligen har kontroll på herpesblåsorna!
Linda L, Götene

Och här följer fler KUNDREAKTIONER OMKRING HAJKRÄM, LEDVÄRKSOLJA, MUSKELKRÄM, MUSKELOLJA, MUSKELMJÖLK & FOTMJÖLK..
1.  För två år sedan blev jag tvungen att byta knäled och efter operationen har jag haft problem med smärtor nedanför protesen. Sådant leder ju lätt till snedbelastning och ont i ryggen. Under våren har jag fått tillfälle att prova Hajkräm och i samband med en resa med mycket gå och stå använde jag den extra regelbundet. Effekten är slående! Jag upplever mig nu som smärtfri och det ryggonda har också försvunnit genom att jag går normalt nuförtiden. För mycket sittande vid datorn ledde till en inflammerad armbåge som inte gav med sig förrän Hajkrämen fått göra sitt. Jag är mycket nöjd med denna produkt.
Simone, Sollentuna

2. Det är märkligt att Hajkräm hjälper mot min GIKT, som ju räknas som en mycket svårbehandlad värk.  Det är bara att smörja tårna när gikten gör sig påmind. Efter några minuter är värken borta. Nu kalrar jag mig bra. Varför forskas det inte på denna fantastiska kräm?
Ove, Sollentuna

3.  Jag har så länge jag kan minnas haft ont i mina leder. Har besökt läkare efter läkare men fått konstaterat att jag inte har reumatism och därmed inte kan få någon medicinsk hjälp eller smärtlindring. Det som hjälper är dock sommar, sol och även graviditet (då kroppen tillverkar kortisol vilket är kroppens naturliga motsvarighet till kortison som är vanligt hjälpmedel mot reumatism).
Fick för ett tag sedan prova  Ledvärkolja. Har sen dess inte släppt den ur sikte. Bär den ständigt med mig i handväskan. Så fort jag får ont, främst i handleder, smörjer jag in oljan och efter ett par minuter är smärtan borta. Jag har aldrig vart med om liknande och fullkomligt älskar Ledvärksoljan.
Anna-Carin, Täby

4.   Jag hade haft hälsporre och fått cortisonspruta som gjorde att mina besvär gick över. Men de kom tillbaka och jag hade haft  ont i över ett halvår då jag smorde in hälarna med  Hajkräm. Värken försvann inom några dagar och jag har varit fri från den sedan dess.  Efter en knäoperation som gjordes för några år sedan har jag också fått artros. Ibland kan jag få svullnad och värk i knäet – oftast efter överansträngning. Tidigare åt jag Artrox för att det skulle gå bort. Nu smörjer jag in knäet med Ledvärksoljan på kvällen och morgonen om jag kommer ihåg. Inom en till två dagar är svullnad och värk borta. Jag är jätteglad över att slippa utnyttja tabletter eftersom de inte är biverkningsfria. Nu har jag upptäckt Fotmjölken också! Jag går och står mycket på jobbet. Då är det ljuvligt att smörja in fötterna med mjölken på kvällen. Jag riktigt känner hur de masseras – och sen sover jag så gott också!
Britt-Inger, Sollentuna (numera återförsäljare)             

5. Första kommentaren: Efter en halv vecka med Hajkräm, tycker jag att det verkar funka.  Just det här att vakna på natten och smörja lite och somna om,  det borde ju vara ett gott tecken.  Jag har framför allt använt den på knät, men också stortån och nacken (ibland käken just framför örat). Huden på foten börjar också bli bättre när jag smörjer in där. Ingenting har funkat så pass bra tidigare. Jag har ju provat andra krämer (inklusive svampbehandling) och olivolja med vetivertolja, som jag smorde knäet med. En senare kommentar: Tur att Hajkräm och  Ledvärksolja  finns… Himla bra att du tipsade om dem, annars hade det blivit en massa Zonsalva här. Lie, Sundsvall (numera återförsäljare)

6. Jag gick länge med smärta i knät innan jag sökte hjälp. Det är så lätt att tro att all värk beror på fibromyalgin, som jag också har… Men det konstaterades att jag hade en trasig menisk och den opererades.  Det gjorde en enorm skillnad, både på rörlighet och smärta.  Men mitt ledbrosk var  mjukt och uppluckrat, ”trådigt” sa ortopeden. Jag har alltså artros i knäet och det märks! Men nu har jag hittat Icelandic Herbs produkter och smörjer in knäet med Hajkräm så fort det börjar värka, eller att jag känner att värken börjar komma,   Efter ett tag klingar värken av.  Jag smörjer också innan jag ska sova och då slipper jag att vakna av att knäet värker.  Det är bra om man kan hitta andra smärtlindrande produkter än den  vanliga medicinen, Jag har länge tagit  Tiparol och Alvedon Forte mot värken. Det tar inte bort smärtan, bara planar ut den lite, Jag har nu hållt på ett tag och minskat på dessa. Jag tar fn. ingen Alvedon, och max 2 Tiparol. Dessa är beroendeframkallande, och vad händer med mage och lever? . Jag har märkt att  Hajkrämen blir ännu bättre tillsammans med Ledvärksoljan. Om  jag skulle kunna gå över helt  till Hajkräm och Ledvärksolja istället för Alvedonen och Tiparolen, så vore det ju toppen + att min kropp slipper skadas av dessa mediciner, vilket jag tror den gör Jag har nu också testat och finner att Muskeloljan och Muskelmjölken har en mkt lindrande effekt på fibrovärken! Muskeloljan värmer hela kroppen och Muskelmjölken känns något som kan liknas med TNS, så tycker jag. Den äldste sonen tycker att Hajkrämen också hjälper mot hans eksem.
Marianne, Finnerödja  (numera återförsäljare)

7.  Efter några massagebehandlingar med Ledvärksolja blev jag helt bra i min onda axel. Just nu har jag lånat ut min flaska till en som behöver den mer än jag.  Eftersom den är så dryg vet jag att det räcker till mig om jag behöver behandlas igen.
Iréne, Sollentuna

8. . Jag har/hade problem med tennisarmbåge. Har opererat en arm för 2.5 år sedan. Trots det har jag lite problem i den och har också fått ont i den andra armbågen. Naturligtvis försöker man att undvika de rörelser och moment som smärtar men det fungerar ju inte jämnt.  Efter att ha testat Ledvärksolja + Hajkräm försvann mitt ”onda” över en natt. Det låter otroligt men är faktiskt sant. Jag kände en snabb förbättring. Jag har smort in armbågarna morgon och kväll. Nu ”fuskar” jag lite och tar bara lite olja då och då! Märker jag att jag får ondare p.g.a. något jag gjort så sätter jag fart med smörjandet igen. Jag tycker verkligen att man ska prova dessa produkter! Det är inte särskilt dyrt…, alla produkter är dessutom väldigt dryga, det gör inte ont…och det kan inte göra någon skada!!
Yvonne, Sollentuna

9. Jag tävlar i armbrytning. När man bryter så använder man alla muskler ända från fingrar till rygg och många av dessa muskler är små och får utstå onaturligt mycket tryck. Dessa små muskler är för en vanlig armbrytare konstant inflammerade. Har man gått en mycket tuff match, kan det bli så att man inte kan bryta på någon månad efter. När  jag kom i kontakt med BioHerbs för ett drygt år sedan hade jag haft en handleds-skada i flera månader, men efter en veckas användande av Ledvärksolja så var handleden som ny igen!! Helt otroligt. Jag har testat allt som finns på marknaden men Ledvärksoljan är i en klass för sig. Nu använder jag också  Muskelkrämen och Muskeloljan i första hand efter en hård träning eller match, och tillsammans med Ledvärksoljan har dom här produkterna gjort att jag har varit skadefri i ett år nu. Tack vare dom här produkterna återhämtar sig dom små musklerna snabbare och jag har kunnat träna mer kontinuerligt utan uppehåll.
Henrik   Stockholm
                     

10.  För ett par år sen fick vår hund  antibiotica av Veterinären när bakbenet svullnade upp och han vägrade gå på det.  Efter kuren fortsatte han ändå att halta. Då smorde vi in honom med  Hajkräm.  Han brydde sig inte ens om att slicka på benet ( tyckte väl att det bara luktade natur)  och slutade halta. Varje gång han börjar hoppa på tre ben igen smörjer vi nu  med Hajkräm och då går det över. Vi har hört om att man framgångsrikt behandlat även hästars ledbesvär med Hajkräm och också använt Våroljan vid ”pälsbesvär” och som förebyggande medel mot fästingar på djur.
Tips från  Ing-Marie & Sven (Regionschefer i Sollentuna)

11. Hajkrämen läker stukade tår på rekordtid och ger smärtlindring. Man tejpar ihop den stukade tån med närmaste tå, som vanligt. Det är ingen idé att åka till akuten. De gör inget annat än tejpar ihop tårna och ger dig en värktablett.
Tips från Kerstin, Sollentuna 

12. ( Fibromyalgi) Vad skön M-mjölken  (tidigare Muskelmjölk/Massagemjölk) var! Värken i höften försvann helt och axeln känns mycket bättre! Tack!
Elisabeth Sollentuna

13. Ortopeden hade konstaterat Hallux valgus  och gav mig stödjande ”kilar” att lägga mellan tårna, fick rådet att skaffa rymliga skor och ta värktabletter mot smärtan. Om det inte hjälpte lovade  han att operera. Jag vill undvika värktabletter så när jag fick tips om att Hajkräm skulle vara bra för leder, så smorde jag in tårna med den i stället  Nu börjar stortån ”räta ut sig” och jag behöver varken värkmedicin eller operation längre!
Tips från Ulla

14. Hösten 2007 ramlade en nu 85-årig släkting och fick frakturer bl.a. i fotleden som hon opererades för. Hon gjorde en fantastisk rehabilitering och återgick inom ett halvår till sitt eget boende, utan någon som helst hjälp. Hon orkade gå dagliga,  långa promenader för att handla och hälsa på goda vänner runt om i Örnsköldsvik.
Efter 3 år har hon nu drabbats av svullnad och värk i nedre delen av underbenet och stelhet och värk i fotleden, ända ner till fotbladet. Hon har inte sökt läkare då hon har varit rädd för att de vill operera henne igen.
Hon tycker att hon är för gammal för operation och var orolig för att hon inte skulle klara rehabiliteringen efteråt.
För en vecka sen gav jag  henne  Hajkräm  och sa att hon skulle  smörja morgon och kväll.  Hon räknade själv med minst en månad innan hon kunde få  något resultat…
Hon ringde tidigare ikväll:
Svullnaden har gått ner till hälften och hon är i stort sett smärtfri även om hon fortfarande går med stavar- eftersom hon känner sig lite ostadig.
Resultat på en vecka!!!
Varma hälsningar Caroline (numera återförsäljare i Örnsköldsvik)

ÅTERFÖRSÄLJARE, Skaraborgs län – men även över hela landet
Hälsokällan Crea Diem
Linnégatan 2
533 30 Götene
0731-812181 Lise-Lott

Öppet i lokalen enligt överenskommelse

www.halsokallancreadiem.se
info@halsokallancreadiem.se

Ett svar till “Kundrecensioner – Scandinavian Herbs produkter”

  1. Har provat muskelmjölken mot min fibromyalgi ock är mycket nöjd med den.Rekommenderad till mina vänner.