Om oss⛥ Varje behandling är för oss som ett unikt hantverk! ⛥

Hej!

Jag som driver företaget heter Lise-Lott Zetterström och föddes i Dalsland 1968 oj – vad tiden går! 😀

Som person är jag glad, omtänksam, varm, noggrann och ödmjuk och det genomsyrar det mesta jag gör.

För mig är mitt yrke ett hantverk och ett skapande!

2012 startade jag Hälsokällan CreaDiem i Götene. I början delade jag rum med flera andra nystartade terapeuter i en källarlokal på Västergatan för att senare ensam hyra ett rum i Salong Klippet på Linnégatan.

I maj 2019 skrev jag kontrakt för en egen lokal på Mariestadsvägen. Lokalen hade stort behov av renovering så det var mycket att göra inför invigningen i juli – men såå roligt att skapa från grunden! Jag är jättenöjd med slutresultatet!

Jag har skaffat mig en ganska bred livserfarenhet genom att jag flyttat och rest en del i liv,et gått flera olika utbildningar och provat flera olika yrken. Allt från städ, kontor, servering, café, industri, rivningsbransch, spa-personal och olika omvårdnadsyrken.

Massage har funnits med i bilden ända sedan jag var barn, eftersom jag är uppväxt med en mamma som led av reumatisk sjukdom sedan hon var liten, fick jag ofta massera henne.

Intresset för alternativmedicin och näringstillskott har funnits med länge, och tex homeopati var ofta familjens förstahandsval vid evt hälsoproblem!

1992 utbildades jag inom Holistisk medicin* samt introduktion i komplementärmedicin av bla Ph Dr KW Donsbach i USA, Mexico och Polen. (Pionjär inom *hälsovård med helhetssyn).

1995 påbörjade jag en flerårig utbildning till bla Helhetsterapeut, intuitiv massör och zonterapeut.

År 2000 gick jag kurs till diplomerad massör.

Jag har jobbat som Helhetsterapeut åt ett komplementärmedicinsk företag, utomlands och i Sverige i två längre perioder mellan 1992 – 2015 och jag har mer 35 års erfarenhet av att arbeta med människor.

De senaste åren, fram till 28 februari 2021 har jag arbetat deltid som undersköterska inom hemvården i Götene Kommun samtidigt som jag drivit Hälsokällan CreaDiem.

Från och med 1 mars 2021 har jag tagit steget fullt ut och då är det bara företaget som gäller. 🍀

Vill du veta mer om mig?

Varmt välkommen till den omtänksamma & trevliga miljön Hälsokällan CreaDiem 🌷🌷🌷

Mariestadsvägen 5 i Götene. 0731-812181
Bokadirekt
Facebook