Ny adress 1/7 2019!

WOW! Äntligen står vår nya lokal klar och de första kunderna kom den 4/7!

Vi har nu byggt om och renoverat niBO fastigheters lokal i ”Andershuset”, som Göteneborna kallar huset på Mariestadsvägen 5. Efter sommaren kommer jag få upp fönsterdekor och skyltar, så att det blir ännu lättare att hitta!

Nya bilder är på gång!

Häng av dig i den lilla hallen och finn dig ett par tofflor, skofritt område :-) och WC finner du här i hallen.

Stilla musik och milda, vilsamma färger möter Dig i väntrummet, där Du även finner dryck och lite snacks. Provsmaka gärna om det finns produktprover! Sitt ner i den mjuka, lätt svängda Howardsoffan och koppla av en stund eller bläddra i de tidningar och informationsmaterial som står till buds. Tycker du soffan är för låg finns en sittkudde att lägga i, den står på golvet bredvid soffan.

Jag hämtar dig när det är dags!

Varmt välkommen!//Lise-Lott

Obs! Endast tidsbokning!

Comments are closed.