QRMA – Bodyscanning

QRMA – Quantum Reconance Magnetic Analyzer

20170612_173613

QRMA är ett av många olika analysinstrument inom det spännande området frekvensanalys, som funnits i ca 20 år.

QRMA är kopplad till ett dataprogram och vid en scanning sändes svaga, omärkbara elektromagnetiska signaler genom en elektrodstav i klientens hand.
Testet tar 1-2 minuter och rapporten syns direkt efter avslutat test.

QRMA analysen kan, efter tolkningen ge vägledning för status på olika organ, näringsämnen, brister, belastningar, obalanser och olika kroppsfunktioner.

Svaret ger en god uppfattning om ditt nuvarande hälsotillstånd och blir en viktig vägledning för att kunna rekommendera och följa upp resultat av individuella råd gällande kost och kosttillskott.

20170612_171022

QRMA frekvensanalys är inte helt utvärderad ännu, varför vi endast kan använda metoden som en vägledning och givetvis skall sjukvården kontaktas vid allvarliga hälsoproblem.
Vi har även ett samarbete med privatkliniken Santa Monica för mer djupgående rådgivning, provtagning och bokning av tex läkarrådgivning.
Med QRMA kan du få information om:

  • Vitaminer; A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, E, K, Folsyra, Q10
  • Mineraler; 19 olika bl a Kalium, Kalcium, Magnesium, Järn, Zink, Kisel, Jod
  • Aminosyror; 10 olika
  • Övriga parametrar; Minnesindex, Mental kraft, Vätskenivå, Ph, Intoleranser, Hormonell balans, Blodets viskositet, Inflammationer mm.
  • Totalt scannas 160-180 mätvärden.

Under konsultationen får du hjälp att tolka analysen och se vad som är viktigt att fokusera på och vilka näringstillskott som rekommenderas.

20170612_171252

Uppföljning sker vanligtvis efter 3 månader. Då görs en ny mätning som jämförs med dina tidigare resultat. Då kan vi se hur rekommendationerna har fungerat och vi gör en ny utvärdering på vad som som behöver göras i fortsättningen.

Mitt mål är att vägleda dig till att hitta tillbaka till din egen självläkande förmåga och din livskvalité genom att skapa bästa möjliga förutsättningar för hälsomässig balans.

Vill Du läsa mer om QRMA klicka här

Scanning och analys/rådgivning: 30 – 120 minuter.

För prisuppgift och upplägg, klicka här: Prislista

Välj behandling och boka tid smidigt via Bokadirekt eller ring 0731-812181.
Lämna meddelande. Vi ringer upp så snart vi kan. Tack!