LIVSSTILSPROGRAM – för en hållbar livsstil

Hej och välkommen till Din möjlighet till ett nytt & hälsosammare liv!

5aa0d4aed4-livstilsprogrammet-collage2

Vi söker deltagare som vill gå vårt livsstilsprogram för en hållbar och hälsosam livsstil.

LIVSSTILSPROGRAMMET är för Dig som vill rena, balansera och bygga upp kroppen samt gå ner i vikt på ett tryggt, hälsosamt och hållbart sätt – perfekt för dig som tröttnat på poäng- och kaloriräkning, pulver och soppor – jojobantning och alla bantningskurer som inte funkar! LIVSSTILSPROGRAMMET är ingen quickfix eller diet – utan en livsstil!

Programmet är även lämpligt för dig med tex. lågt immunförsvar, matsmältningsproblem, stress, trötthet, koncentrationsproblem, energibrist, fibromyalgi, värk och sömnbesvär mm.

Programmet kan även anpassas till de som vill optimera sina träningsresultat eller gå upp i vikt och passar oavsett om du tränar mycket eller litet.

I LIVSSTILSPROGRAMMET erbjuder vi livsstilsutbildning. Vi äter bra mat lagad från grunden och stöttar med biotillgängliga näringstillskott för optimalt upptag och effekt. LIVSSTILSPROGRAMMET – en livsstil tänkt att fungera även efter programmets slut!

Screenshot_20170421-140858

Många upplever att viktrelaterad ohälsa gradvis försvinner och motivation, energi och livslust återvänder – livskvalitén ökar! Att gå ner i vikt blir en trevlig bonus!

Emelie gick ner 26 kg på 90 dagar! Se Emelies film

Vi äter hela tiden ”naturlig” mat och använder högkvalitativa välstuderade näringstillskott för att stödja en säker och hälsosam utrensning, uppbyggnad, blodsockerstabilisering och viktnedgång eller viktuppgång.

Sötsuget brukar försvinna redan inom några dagar!

CR - dieter

Du får gratis coaching i 90 dagar och genom vår Livsstilsutbildning kommer Du lära Dig mycket om en hälsosam livsstil mm.

Vi erbjuder hemsida med kostplaner, recept, coachgrupp, online webinarier, hälsoträffar online och IRL samt ev träningsutmaningar. Snabbt växande inspirations- & resultatgrupp på FB med över 40 000 medlemmar!
Viktminskning även utan träning!

Näringstillskotten kostar ca 40-50 kr/dag månad 1 och ca 30 kr/dag månad 2 och 3 samt i livsstilen. Möjlighet till reducerad kostnad finns.

Innan Du startar programmet kan det vara intressant att göra en Tanita vägning eller QRMA body-scanning.

Kontakta oss i Götene för att boka en tid.

Varje månad erbjuds intressanta olika Hälsoevent på flera orter runt om i landet.

Ibland kör vi sk ”massiv start” (klicka och lyssna på en kort filminspelning)

Kontakta oss för introduktionsfilm/ansök nu – genom att maila: info@halsokallancreadiem.se eller ringa:
Hälsokällan Crea Diem 0731-81 21 81