Viktig info! Corona/Covid-19

IMG_20200319_113142_354

Hej.

Hälsokällan CreaDiem håller öppet på förbokade tider, precis som vanligt.

Jag strävar efter att Du som kund ska känna Dig trygg i att besöka Hälsokällan CreaDiem och jag ser fram emot att ta hand om Dig och ge Dig lite välbehövlig guldkant i Din vardag! Hitta stunder att njuta av livet, det pågår trots allt nu 💜 Tack för förtroendet! Välkommen!

Då vi bara har ett behandlingsrum och ingen butik och endast har öppet enligt förbokade tider är det oftast inte fler än 1 person här åt gången, förutom mig som enda terapeut.

Du som kund sitter ensam i ett rymligt väntrum där du har tillgång till toalett, handtvätt, pappershanddukar och handsprit samt munskydd.

När du kommer hit rekommenderar jag att du i första hand tvättar händerna noggrant överallt med tvål och vatten i minst 30 sekunder eller i andra hand använder enbart handsprit.

I såväl väntrum och behandlingsrum går luftrenare med eteriska oljor så som tex onGuard.

Jag bokar så att det finns marginal mellan er kunder men ibland kan det dra ut på tiden och ni kan mötas i skiftet. Ni har då möjlighet att hålla mer än en armlängds avstånd emellan er.

Jag kan, vid önskemål använda visir och/eller andningsskydd med säkerhetsklass: FFP2, se mer info längre ner.

Massage, aromaterapi, zonterapi etc. är för många ett sätt att slappna av en stund, att få hjälp med ömma, spända muskler, att stressa av och att unna sig att komma bort  från omvärlden en stund och få lite egen-tid. Våra ömmande spända kroppar fortsätter vi ju ha.

Jag kan förstå om man i den situation som pågår nu prioriterar bort denna aktivitet men jag hoppas att du ändå skulle känna dig trygg nog att komma hit för en behandling. Jag finns här för dig när Du behöver – och är redo. Hör gärna av Dig om Du vill finna en tid som ligger utanför de tider bokningssystemet erbjuder.

När ska du INTE komma på behandling, tack:

 • Om du själv är/har varit sjuk eller varit i kontakt med någon som har konstaterad smitta av Coronavirus, covid-19. Avvakta 14 friska dagar innan du bokar in dig.
 • Om du eller nära familjemedlem är sjuk med allmän sjukdomskänsla, hosta, feber eller förkylning, rekommenderar vi dig att boka om till ny tid.
 • Har du varit hemma för tex. vanlig förkylning rekommenderas det att du ska ha varit frisk i minst 48 timmar, helst 72 timmar innan din bokade tid.

OBS! SENA ÅTERBUD PGA SJUKDOMSKÄNSLA ELLER SJUKDOMSSYMPTOM KOMMER I DESSA TIDER INTE ATT DEBITERAS OCH DU ÄR VÄLKOMMEN ATT BOKA IN EN NY TID NÄR DU ÄR FRISK IGEN.

Det är OK att sms:a återbud om Du inte kan avboka via BokaDirektsidan.

Observera att om du glömmer av din tid debiteras den till ordinarie pris via betallänk.

När tar jag INTE emot kunder:

 • Om jag känner minsta symptom på sjukdom.
 • Om jag utsatts för smitta.
 • Om Folkhälsomyndigheten ger direktiv att verksamheten som denna skall hållas stängd.

Hygienrutiner:

 • Behandlingsrum, massagebänk, väntrum, WC etc städas och torkas med ytdecinfektion varje dag.
 • Toalett, dörrhandtag, ytor etc torkas med ytdecinfektion flera gånger under dagen.
 • Massagebänkens arm- och huvudstöd desinficeras med ytsprit mellan varje kund.
 • Golvet under ansiktsdelen spritas efter kund.
 • Pappersduken på bänken är av engångsmaterial.
 • Utrustning så som tex infraröd lampa tvättas av och torkas med ytdecinfektion efter varje kund.
 • Handdukar tvättas i 60°
 • Jag tvättar händerna och använder handsprit innan och efter varje klient.
 • Om Du vill känna dig ännu tryggare kan jag använda andningsskydd klass FFP2, vilket filtrerar 94% av partiklar ner till 0,4 micron och är det som WHO rekommenderar som skydd mot virus, både för den som bär skyddet och den som vistas nära. Det andningsskydd jag isf använder är utan ventil och filtrerar både ut- och inandningsluften och är ett bra skydd för oss båda. Det finns vanliga tunna munskydd (sådana som tex tandläkare vanligtvis  använder) om du vill använda det. Denna typen av skydd är ej säkerhetsklassificerade. Jag har varit i kontakt med andningsskyddsspecialisten Procurator för råd i den här frågan.
 • Jag följer  folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar mig regelbundet

Jag strävar efter att Du som kund ska känna Dig trygg i att besöka Hälsokällan CreaDiem och jag ser fram emot att ta hand om Dig och ge Dig lite välbehövlig guldkant i Din vardag! Hitta stunder att njuta av livet, det pågår trots allt nu 💜  Tack för förtroendet! Välkommen!

Ring/sms:a 0731812181 för lediga tider eller sök på Bokadirekt

Läs mer här