CV

Serviceintresset började med mitt första jobb 1983, då jag som 15-åring klippte gräs, handlade och städade hos pensionärer kring byn där jag växte upp. Jag läste senare till undersköterska i Mariestad och var klar 1986. Efter några år i yrket blev det 1991 flytt till Småland och vidareutbildning till Ambulanssjukvårdare och en tids jobb inom ambulans och akutmedicin.

Hösten 1992 fick chansen att börja jobba som värdinna och informatör för det holistiska alternativsjukhuset Hospital Santa Monica i Polen och kändes det som jag var på rätt väg. Där arbetade jag fram till vintern 1995 då jag flyttade hem till Sverige och fortsatte att jobba med information, bokning och rådgivning för Santa Monica Informationscenter i Falköping fram till 1999.

1996 påbörjade jag en 3-årig deltidsutbildning till Helhetsterapeut vid Cepheus Institutet i Stockholm, vi lärde oss bl.a. intuitiv massage, fotzonterapi, avslappning/meditation, chakrabalansering, grupp- och enskilda samtal samt lite grundläggande information om kost, livsstil och medicinalörters effekter.

Hösten 1999 gick jag en internutbildning på kurorten i Lundsbrunn och började jobba som SPA terapeut. År 2000 utbildade jag mig till diplomerad massör på Alternativhälsan i Lidköping.

2001 föddes min son och tiden efter mammaledigheten följdes av olika jobb inom vården, på kontor och industri samt på hobbybas med massage och fotzonterapi innan jag 2005 återigen började på Santa Monica Rehabiliteringscenter i Falköping. Där hade man nu utvecklat verksamheten till mottagning och jag blev anställd som Friskvårdsrådgivare och Helhetsterapeut med friskvårds- rådgivning, massage & fotzonterapi, spa bad, ansikts- & fot spa behandling, att leda meditationsgrupper och hålla föredrag samt med Papillon Coaching.
Där arbetade jag fram till 2014.

Våren 2012 startades Hälsokällan Crea Diem.

 

2006-2008 utbildning till Cert. Papilloncoach. Personlig utveckling med L.I.F.E. System frekvensmedicin/bioresonans. Papillon Program AB, Annica Elmqvist, Stockholm.

2012 Vidareutbildning i  L.I.F.E. System Energimedicin. Hälsoanalys & balansering med L.I.F.E. Systems frekvensmedicin/bioresonans. Life Clinic, Angela Orsucci, Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *